Pentru Medici:

Stimate coleg, stimata colega,

Cabinetul nostru de endodontie vine in intampinarea problemelor endodontice cu care va confruntati zilnic, incercand sa rezolve cat mai bine orice caz complex pe care Dumneavoastra hotarati ca este mai bine sa fie facut de noi.

In cazul in care un pacient de-al Dumneavoastra are nevoie de un tratament endodontic efectuat in cabinetul nostru, dupa finalizarea tratamentului veti primi un raport de caz endodontic amanuntit, cu radiografii pre, intra, si post-operatorii, precum si imagini intraoperatorii.

De asemenea pacientul este sfatuit sa se intoarca cat de curand in cabinetul Dumneavoastra pentru restaurarea definitiva a dintelui (coroana/punte), explicandu-i-se riscurile la care se expune daca nu o face.(fractura, percolare marginala, etc.).

De asemenea in cadrul cabinetului nostru tinem regulat si cursuri de endodontie practica, atat pentru medici tineri cat si pentru medici cu experienta care fie doresc sa aprofundeze in amanunt unele aspecte moderne ale endodontiei, fie vor sa isi doteze cabinetul cu microscop dentar. Cursurile se desfasoara in weekend , cu cate un cursant.

Pentru orice detalii legate de cursuri nu ezitati sa ne contactati la telefon sau e-mail.

 


Acasa| Despre noi| Servicii | Pentru medici | Pentru pacienti | Cazuri clinice |

Cum ne contactati

 

Cursuri de endodontie practica:

Cursurile de endodontie sustinute in cabinetul nostru sunt puternic axate pe partea clinica, si privesc toate aspectele unei endodontii moderne:

- instrumentar manual si rotativ

- tehnici de izolare a dintelui - diga dentara

- determinarea electronica si radiologica a lungimii de lucru

- tehnici manuale, rotative si hibride de curatarea si conformarea canalelor radiculare

- tehnici tridimensionale de obturare a canalului radicular (condensare laterala, verticala la cald)

- aspecte de ergonomie legate de lucrul la patru maini in endodontie

- folosirea microscopului dentar in practica curenta

 
Copyright © 2008 dReam. Toate drepturile rezervate.